Gruppchef

Som Gruppchef Konstruktion Bro & Tunnel har man ett strategiskt och ekonomiskt ansvar för en grupp på 15 personer med specialister och uppdragsledare. I arbetet ingår marknadsplanering, budget, leverans och personalansvar, att gruppen utvecklas och når sina mål. Den här chefsrollen och denna disciplin kommer att vara viktig i denna regions fortsatta expansion. Vi vill därför att denna konstruktionsgrupp utvecklas vidare att ta plats, att bli synliga, välkända och efterfrågade specialister branschen och engageras av beställarna att leda deras stora och viktiga projekt. Personen vi söker bör vara en erfaren ingenjör, projekt- och/eller uppdragsledare med kanske upp mot 10 års erfarenhet i området bro och/eller tunnel. Men det viktigaste är personlighet och glöd.

Denna aktör och arbetsgivare är ett välrenommerat teknikkonsultföretag som verkar i flera länder med ett högt kunskapsinnehåll i utmanande uppdrag. Arbetsuppgifter sträcker sig från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Dessa arkitekter, ingenjörer och miljöexperter samverkar organiserat för att på bästa sätt bidra till en god utveckling av det hållbara samhälle vi alla önskar.

I rollen som gruppchef

En central och viktig uppgift är att inspirera och tillsammans med medarbetarna ta kontoret vidare till nya höjder genom utveckling, engagemang och god arbetsmiljö. Det är viktigt att du förstår sambandet mellan gott ledarskap och ett gott konstruktionsarbete och att du får energi av att skapa god efterfrågan på dessa tjänster. Som gruppchef har du ett helt eget resultat- och personalansvar för verksamheten och under gång har du ett stort stöd från regionchef och övriga kontorschefer. En gruppchef ansvarar för utvecklingen av gruppens affärer, arbetsfördelning och samordning av resurser. Vi ser därmed med fördel att du har befintliga kundkontakter och att du tycker om att knyta nya. Du arbetar också i uppdrag där du leder eller ingår i team som leds av andra. Här finns ett genomarbetat program för fortsatt kompetensutveckling och vidareutveckling av chefer och medarbetare. Du kommer att få möjlighet att gå de kurser du behöver för att utvecklas på bästa sätt inom ditt ledarskap.

Vi söker dig som

har runt 10 års erfarenhet eller mer inom området bro och/eller tunnel. Är duktig på att leda, organisera och kommunicera. Är kvalitetsmedveten, affärsmässig och strukturerad i ditt angreppssätt. Van att ta ansvar för din uppgift på ett självständigt sätt och att driva dina processer vidare, samtidigt som du arbetar bra med och i team.

Är du nyfiken på denna roll och vill jobba på ett företag som är med och leder samhällsutvecklingen?
Då ser vi fram emot din ansökan!

För mer information eller om du har frågor kring denna eller våra andra tjänster, Klicka på bifogad knapp eller ring;
Reimund Kerer 070-489 53 76
Fredrik Gillberg 073-330 90 19
Johan Mardell 070-784 38 73

BomanKerer Rekrytering AB

Telefon: 070-489 53 76
E-post: info@bomankerer.se

Besöksadress

Sollentunavägen 141
191 44 Sollentuna   

Postadress

Turevägen 36B
191 47 Sollentuna